Minden könyvnek története van...

Minden könyvnek története van, ami a Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásom közreműködésével készült. Minden csodálatom a szerzőké az alkotói munkájukért!


Anett kavicsfestményeiből készített csodálatos képeket és hozzá történeteket. Mindegyik különleges darab.
Ági különleges interjúköteteket írt, nem is akármilyen helyszíneken és emberekkel.
Vivien beavatott a regényírásának a kulisszatitkaiba.
Ica színezhető mesekönyvet írt, naná, hogy kötődik a gombákhoz.
Márta igazi otthon játszható játékgyűjteményt állított össze, úgy láttam hogy náluk minden is játékká válik ha úgy akarják a gyermekeikkel.
Melinda még nekem is kedvet kapott hogy angol gyerekverseket, mondókákat tanuljak.
Kati története megrázott, mindig nagyon közel éreztem őt magamhoz, de az igaz története, amivel a párjának állít emléket és ami a gyászfeldolgozás folyamata is nagyon felkavart.
Krisz pár könyve a közreműködésemmel készült, sosem felejtem el amikor jött az irodába érte, és nem tudtuk abbahagyni a beszélgetést.
Tímea különleges könyv sorozatai és grafikái nagyon felismerhetővé teszik a szerzői tevékenységét.
Borka külön fejezet az ügyfeleimmel való kapcsolatban, hasonló szakmai hátterünk miatt.

Hiszem, hogy minden könyv megtalálja a maga olvasótáborát. A könyvek olyanok mint a gyermekeink, amikor eljön az idő megszületnek!Fordulj hozzám bizalommal!

Tudod a Katiötletek kifogyhatatlanok:)

Remélem hasznos volt ez a rövid blogom. Kíváncsian várom a kérdéseiteket. Kommentben is kérdezhettek. Próbálj egy konkrét dologra rákérdezni, hogy konkrét választ adhassak. Ha nem szeretnél itt kérdezni nyíltan akkor ugyanitt az oldalon megtalálod az ingyenes rövid konzultációs lehetőséget. Vedd fel velem a kapcsolatot. És megválaszolom az alap kérdéseidet. Köszönöm a figyelmedet.

Üdv, Szabó Katalin, Katiötletek
nyomdai gyártás-előkészítés, könyvgyártás, könyvmarketing

Megjegyzések