Könyvjelző ideális gyártási méretek

Ebben a blogomban a könyvjelzők típusával és az gazdaságos gyártási méreteivel foglalkozunk.

A könyvjelző kiváló marketing eszköz. Apró ajándék a könyved mellé vagy még a könyv megjelenése előtt egy nagyon jó beharangozó termék szórólap funkciókkal.

Könyvjelzőt szinte minden szerző ad a vásárlóinak a könyve mellé.

Milyen formában?

  • nyomtatott kivitelben
  • saját kézműves ajándékként
  • kész megvett termékként

Nyomdai vállalkozóként a papír alapú könyvjelzőkről írok itt. Nyomdai gyártás-előkészítőként "szakmai ártalomként" a 70x140 mm-es méretet ajánlottam mindig és erre indítottam akciós gyártásokat.

Ennek jó a tartása 300 g papíron, nem feltétlenül szükséges fóliázás. A méretei miatt a nyomóíven gazdaságosan gyártható kevés eselékkel. Továbbgondolt ötletnek is jó, hiszen félbevágva memóriajáték vagy más egyedi játék is készíthető belőle.

A praktikusság nem mindig a legfontosabb. Az ügyfeleim néhány éve egy keskeny verziót igényeltek és ez ma már a leggyakoribb méret lett: 50x180 mm mérettel. Ennél keskenyebbet nem szoktam vállalni, elfogadtam, hogy ez az igény és bár ez fóliázás nélkül lazább tartású kész termék, de mégis tökéletes könyvjelző forma.

Igen változatos, hogy mi kerül rá, de a leggyakrabban azt javaslom, hogy ne direkt marketing legyen rajta, hanem a könyvborító elemei és idézet, és a reklám egy linkként legyen csak jelen. 

Ha szeretnél a könyvjelző akciós gyártásaimban bekapcsolódni, kérlek írj rám.

Fordulj hozzám bizalommal!

Tudod a Katiötletek kifogyhatatlanok:)

Remélem hasznos volt ez a rövid blogom. Kíváncsian várom a kérdéseiteket. Kommentben is kérdezhettek. Próbálj egy konkrét dologra rákérdezni, hogy konkrét választ adhassak. Ha nem szeretnél itt kérdezni nyíltan akkor ugyanitt az oldalon megtalálod az ingyenes rövid konzultációs lehetőséget. Vedd fel velem a kapcsolatot. És megválaszolom az alap kérdéseidet. Köszönöm a figyelmedet.

Üdv, Szabó Katalin, Katiötletek
nyomdai gyártás-előkészítés, könyvgyártás, könyvmarketing

Megjegyzések