Milyen grafikát képzelsz el a következő könyved borítójára? Az elképzelésed egy ajándék könyvborító szerkesztést érhet:)

 


Milyen grafikát képzelsz el a következő könyved borítójára? 

Az elképzelésed egy ajándék könyvborító szerkesztést érhet:)

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban minden évben többezer könyv készül. A legnépszerűbbek a puhatáblás regény típusú könyvek, melyekre rendszeresen indítok akciós gyártásokat is.

A könyvborítókat jellemzően fotók kerülnek és ezekre photoshoppal vagy más programmal rászerkesztett effektek és  a szerző, cím szöveg különleges betűtípussal.

Vannak vállalkozók, akik könyvborító szerkesztésre specializálódtak, ehhez egy saját stílust alakítottak ki, így őket azok keresik fel leginkább, akiket ez a stílus megfogott.

Vannak, akik online képszerkesztő sablonokat használva alakítják ki a saját borító tervüket, nekik jellemzően nyomdai előkészítői gyakorlati tanácsadással segítem,  hogy gyártáshoz megfelelő állományokat tudjanak készíteni.

Nyomdai előkészítőként jellemzően olyan könyvborító nyomdakész állomány készítést vállalok, ahol a szerző tud kép és szöveganyagot küldeni, ehhez van egy-két saját elképzelése, amit szeretne viszontlátni a borítón és ezek alapján készítem el a nyomdai gyártásra alkalmas pdf formátumot, természetesen figyelembe véve a technológia határokat.

Ehhez a bloghoz egy regény típusú, de még üres könyvet választottam blogképnek. Milyen grafikát képzelsz el a következő könyved borítójára? Írj röviden kommentben az elképzelésedről.

Az elképzelésed egy ajándék könyvborító szerkesztést érhet:)

Kommentben írj egy saját elképzelést. Ezekből fogok havonta egyet választani, akinek ajándékba készítem el a nyomdakész pdf állományt a könyvborító nyomtatáshoz.
-------------------------
Fordulj hozzám bizalommal, ha kérdésed van.
Foglalj hozzám egy ingyenes rövid konzultációs időpontot
IDE kattintva.
Szabó Katalin (Katiötletek)

Megjegyzések